Maak kennis fulfilled de nieuwe appearance van Patreon

0
6


De afgelopen maanden hebben we er tough aan gewerkt om Patreon gemakkelijker, sneller en aangenamer te maken voor jou en je customers.

Vandaag delen we graag een sneak peek van deze upgrades waardoor je meest voorkomende process sneller en intuïtiever zijn. De devices pass away je elke dag gebruikt, zijn nu samengevoegd in één enkele weergave, waardoor je volledige toegang hebt toddler alles wat je nodig hebt om je ledenaantal te versterken en te laten groeien.

Je krijgt ook een verbeterde browse-ervaring op net en mobiel. Je pagina’s worden sneller geladen, de application werkt soepeler en alles voelt gewoon een stuk vlotter aan.

Met deze upgrade hebben je customers een duidelijker pad naar de dingen waar ze het meest om geven– jij en je creaties.

Vanaf volgende week zie je:

Je pagina, in emphasis

Wanneer je nu inlogt op Patreon als manufacturer, kom je straight in je operations terecht, zodat je meteen kunt beginnen fulfilled creëren. Je kunt al je eerdere berichten bekijken en bewerken, of je pagina bekijken vanuit het perspectief van je customers of het publiek.

In datzelfde rechtermenu kun je rechtstreeks naar het bewerken van je pagina en het beheren van je berichten gaan.

Een meer gestroomlijnde zijbalk

De nieuwe top-level-navigatie biedt je directe toegang toddler alle devices pass away je nodig hebt om je ledenaantal te versterken. De plaatsen pass away je het vaakst bezoekt, Patrons, Inzichten, Uitbetaling, Berichten, Meldingen en Instellingen, staan netjes in je linkerzijbalk. Je meest voorkomende process, van berichten maken toddler geld opnemen, zijn nu binnen handbereik.

Wanneer je op deze secties klikt, vind je relevante tabbladen bovenaan het scherm.

Gemakkelijk schakelen tussen profielen

Bijna een derde van de manufacturers is ook cover van andere Patreon-community’s en we hebben van veel manufacturers gehoord dat je een gemakkelijke, gestroomlijnde manier wilt om tussen je makerprofiel en patronprofiel te bewegen.

Met de nieuwe profielwisselaar schakel je razendsnel van je profiel naar makermodus en terug.

Al je inzichten op één plek

Eerder werden inzichten verspreid over veel verschillende pagina’s, waardoor het moeilijk was om een duidelijk en nauwkeurig beeld te krijgen van de staat van je lidmaatschap.
Nu zie je de vitale informatie over je lidmaatschap, inkomsten en berichten in één enkele weergave. Geen geklik meer om de informatie te vinden pass away je nodig hebt. Het staat allemaal bij elkaar.

We zetten ons in om alle manufacturers de inzichten te geven pass away ze nodig hebben om weloverwogen, uitvoerbare beslissingen te nemen over hun lidmaatschap, inclusief welke tactieken het goed doen voor inkomsten, ledengroei, paginaverkeer en betrokkenheid. In de komende maanden zie je added verbeteringen in de Inzichten-ervaring terwijl we pass away visie verder verwerkelijken.

Makkelijker dan ooit tevoren voor customers

Met deze upgrade hebben je customers een veel duidelijker pad naar je makerpagina vanuit hun homefeed en zijbalk. De dingen waar ze het meest om geven– jij en je web content– staan nu centraal.

Mocht je het gemist hebben, we hebben onlangs een aantal verbeteringen aangebracht aan de algehele app-ervaring. Het zoeken gaat vlotter, het afspelen is soepeler en het audiotabblad is compleet opnieuw ontworpen.

Wat komt emergency room nog meer?

De nieuwe ervaring zal eind mei starten voor manufacturers en customers by means of internet-, iphone- en Android-apps.

Als je meer gedetailleerde vragen hebt, kun je voor een volledige uitsplitsing van wat emergency room verandert ook naar onze ondersteuningspagina in het Helpcentrum gaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here